Hotel Stöckener HofEen bijzonder hotel in een prachtige omgeving.

Verscholen in het groen,  aan de rand van de Lüneburger Heide ligt het prachtige landhotel Stöckener Hof. De oude omgebouwde boerderij (Hof) heeft 5 gastenkamers, een gezellig restaurant, een kleine Kneipe en een heerlijke loungeplek met grote haard.

Op de buitenplaats is het goed toeven, met het mooie terras, vol bloemen en planten, de grote vijver en het parkachtige landschap. Een ideale plek om tot rust te komen.

Het hotel ligt in het kleine dorpje  Stöcken, dat een gemoedelijke sfeer uitstraalt en waar men elkaar ’s avonds nog even treft in de Kneipe. Het stadje Rethem ligt op steenworp afstand en vandaaruit kan men heel mooi fietsen langs de Aller, de Leine en de Weser.

De Lüneburger Heide is een prachtige omgeving om in te fietsen, te wandelen of met de motor door heen te rijden en biedt tal van parken en atrakties, die allen de moeite waard zijn om te bezoeken.  Omdat Rethem in de driehoek Bremen – Hamburg – Hannover ligt is het bij uitstek ook een mooie uitvalsbasis voor een stedentripje.

Comfortabele kamers en unieke familiekamersKamers

De kamers zijn liefdevol ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed/ twee éénpersoonsbedden en er is één kamer met drie bedden, een gezellige zitje met televisie en een goed ingerichte badkamer.

Tevens is er een familiekamer met een aparte kinderkamer. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en de kamers zijn dus helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Bekijk kamers

Rust, natuur en cultuur komen samen in de mooie omgeving 

De Lüneburger Heide is een prachtige omgeving om in te fietsen, te wandelen of met de motor door heen te rijden en biedt tal van parken en atrakties, die allen de moeite waard zijn om te bezoeken.Omdat Rethem in de driehoek Bremen – Hamburg – Hannover ligt is het bij uitstek ook een mooie uitvalsbasis voor een stedentripje.

Naar omgeving