KamersComfortabele hotelkamers en unieke familiekamers

De kamers zijn liefdevol ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed/ twee éénpersoonsbedden en er is één kamer met drie bedden, een gezellige zitje met televisie en een goed ingerichte badkamer. Tevens is er een familiekamer met een aparte kinderkamer. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en de kamers zijn dus helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Kamertype A

De “blauwe kamer” heeft twee éénpersoonsbedden, een gezellig zitje met televisie en een comfortabele badkamer. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

bekijk en boek kamer

Kamertype B

De “familiekamer” is een ruime kamer met een groot tweepersoonsbed, een gezellig zitje met een televisie en een grote kast. Deze kamer beschikt over een aparte slaapkamer voor twee kinderen. De badkamer is comfortabel en alle ramen zijn voorzien van rolluiken./p>
bekijk en boek kamer

Kamertype C

De “gele kamer” heeft twee éénpersoonsbedden en een apart toilet. De kamer beschikt over een gezellig zitje en een grote kast. De badkamer is ruim en comfortabel. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

bekijk en boek kamer

Kamertype D

De “driepersoonskamer” heeft drie éénpersoonsbedden en is uitermate geschikt voor fietsers, motorrijders en familie met een kind. De kamer beschikt over een zitje met televisie. De eigen comfortabele badkamer bevindt zich tegenover de kamer op de gang. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

bekijk en boek kamer

Kamertype E

De “lichte” kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed en een gezellig zitje met televisie. In het halletje bevindt zich een ruime kast en de badkamer is comfortabel. De vele ramen in deze kamer zijn uiteraard voorzien van rolluiken.

bekijk en boek kamer